fbpx
  • +381 24 4 87 66 00 +381 24 4 87 67 22
  • aquapanon@stcable.net

Hotel

Hotel Aqua Panon je hotel u Vojvodini koji je počeo sa radom 2004. godine i kategorizovan je sa 4 zvezdice. U svom sastavu ima 47 smeštajnih jedinica od čega 3 hotelska apartmana, 7 jednokrevetnih i 37 dvokrevetnih soba za izdavanje. Gostima pružamo kompletnu uslugu smeštaja i ishrane.

U novoizgrađenom restoranu, kapaciteta do 150 mesta, možemo organizovati sve vrste proslava ili banketa.Promenom vlasničke strukture tokom 2011. godine, povraćen je stari sjaj hotelu koji se u Srbiji uvek izdvajao zbog veze sa Banjom Kanjižom, jedinim zdravstvenim centrom koji već 100 godina leči reumatska oboljenja i oboljenja mišića, zglobova i nerava.

Renoviranjem starih soba i izgradnjom novih, kao i izgradnjom welness i spa centra koji pored đakuzija i finske saune, sadrži i zatvoreni bazen sa termalnom lekovitom vodom, temperature 380C, izgradnjom otvorenog bazena, dimenzija 18,5 puta 9, dubine 1,5 metara oko kojeg se nalazi prostor sa ležaljkama i suncobranima, ali i proširenjem restorana, hotel Aqua Panon postaje na mapi Vojvodine prestižan turistički objekat koji se izdvaja po jedinstvenom spoju zdravstvenog, konferencijskog, lovnog i city break turizma.

Na recepciji našeg hotela, u svakom trenutku možete iznajmiti bicikle i vožnjom duž Tise, upoznati Kanjižu i njene prirodne lepote.

Pošto smo geografski smešteni na mestu sa koga su nam dostupne razne destinacije, poznate po svojoj autentičnoj tradiciji i bogatoj istoriji – Subotica, Palić, Senta, Totovo Selo, ali I susedna Mađarska republika čiji granični prelazi Đala i Horgoš se nalaze na samo 20-tak kilometara od hotela, na zahtev gosta organizujemo individualne I grupne posete.

Opstina Kanjiza bogata je i lovnim potencijalom koji je samo jedan od brojnih turistickih atrakcija kojim ovaj kraj raspolaže. Lovni turizam u Vojvodini ima dosta dugu tradiciju kako među domaćim tako i medju inostranim lovcima koji već decenijama posećuju lovišta na prostoru Vojvodine i naši su verni gosti.

Vredno radimo na podizanju nivoa kvaliteta ponude, a sve u cilju zadovoljenja zahteva naših gostiju. Posebnu pažnju poklanjamo ljubaznosti, uslužnosti, higijeni, kvalitetu ishrane i usluge, a sve kako bi gost napustio hotel zadovoljan, sa željom da se ubrzo ponovo vrati.